LINNERIET

Vanliga frågor

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga här kan du kontakta oss på kundtjanst@linneriet.com.

Kvalitet

Innehåller Linneriets sängkläder genmodifierad bomull?

Nej! Hos amerikansk bomull med kort fiberlängd kommer en stor del från GMO-grödor men bland längre fibrer är det mer varierat. Våra sängkläder är gjorda av långa, mogna bomullsfibrer som inte är genmodifierade.

Jag är känslig mot parfymerade tvättmedel, kan jag använda Linneriet?

Vi använder bara allergitestade och doftfria tvätt- och sköljmedel så du behöver normalt inte oroa dig även om du är känslig. Tvättprocessen är Svanen-märkt och snäll mot både miljö och människa!

Leverans & retur

Hur returnerar jag mina använda sängkläder?

Med varje leverans följer en förfrankerad returpåse som kan lämnas in på valfritt DHL-ombud. Kom ihåg att spara kvittot då det är ditt bevis på att ansvaret därefter ligger hos DHL!

Kostar frakten något?

Nej! Hos Linneriet ingår fri frakt till postombud eller direkt till din dörr (beroende på postnummer) samt en förfrankerad returpåse till dina använda sängkläder. Denna returpåse är dimensionerad och avsedd för hela leveransen med vilken den följer.

När skickas min prenumeration?

Prenumerationen levereras en gång per kalendermånad (var fjärde vecka). Lägg din första beställning senast måndag kl 14.00 för leverans samma vecka.

Prenumerera

Hur vet jag vilken modell bäddset jag ska välja?

Sover du i enkelsäng? Välj Bäddset enkel!

Sover du i dubbelsäng med två täcken? Välj Bäddset Dubbel Duo!

Sover du i dubbelsäng med ett dubbeltäcke (normalt ca 220 cm i bredd)? Välj Bäddset Dubbel!

Sover du i dubbelsäng med ett enkeltäcke (normalt ca 150 cm i bredd)? Välj Bäddset Dubbel Mini!

Hur länge kan jag behålla mina sängkläder?

Du får behålla varje leverans i 45 dagar räknat från den dag då varorna lämnar vårt lager. Är du osäker på när detta var kan du maila oss på kundtjanst@linneriet.com och ange ditt namn och leveransadress.

Hur pausar jag eller säger upp min prenumeration?

Linneriet har ingen bindningstid men en uppsägningstid om 30 dagar. Vill du pausa eller säga upp din prenumeration kan du maila till kundtjanst@linneriet.com så löser vi det, såvida inget annat angetts som en del av ett kampanjerbjudande. När du vill återuppta prenumerationen kan du maila oss eller själv starta på nytt genom att logga in på din sida på linneriet.com/my-account.

Familjevänliga priser! 159 kr rabatt för varje ytterligare bäddset i varukorgen! Avvisa