Returnera när det passar dig

När det är dags att bädda nytt använder du vår förfrankerade returpåse för skicka tillbaka de använda sängkläderna. Du har 45 dagar på dig från det datum du fått din leverans.

 

Skicka tillbaka dina använda sängkläder med den förfrankerade returpåse som medföljer varje leverans. Returpåsen är dimensionerad och avsedd för returnering av samtliga produkter i leveransen och kan lämnas in på valfritt DHL Service Point. Obs! Kom ihåg att spara kvittot du får vid inlämning!

HITTA DITT NÄRMSTA DHL SERVICE POINT

En prenumerations-service av nymanglade sängkläder i förstklassig kvalitet levererade direkt till din dörr

  • Från 249 kr / månad
  • Ingen bindningstid, inga startavgifter
  • Fri frakt
  • 100% eco-certifierad bomull
  • Svanen-märkt och allergitestad tvätt
  • De skönaste sängkläderna du någonsin sovit i!

Inspiration

SE ALLT
BÄDDA BÄST

Drömmiga Hemnet-bäddar (del 1)

Så inspirerande det är att få titta in i andras vackra hem och ljuvliga sovrum… Här har vi samlat några av våra favoriter – varsågod och dröm dig bort!

Läs mer
SOV GOTT

Mikrobiologen: så ofta ska du byta sängkläder

Vi tillbringar mer än en tredjedel av våra liv i sängen – en plats som snabbt kan utvecklas till en ”botanisk trädgård” av bakterier och svamp om man ska tro Philip Tierno, mikrobiolog vid New York University.

Läs mer
KVALITET

Compact yarn – hemligheten bakom kvalitet

Många har hört talas som att långa fibrer är avgörande för textilers kvalitet. Det inte alla känner till är att det finns en annan aspekt som är minst lika viktig – nämligen tillvägagångssättet att spinna bomullen till garn.

Läs mer

Familjevänliga priser! 159 kr rabatt för varje ytterligare bäddset i varukorgen! Avvisa