LINNERIET

Så funkar det

Manglat, vikt och levererat! Njut av eko-certifierade sängkläder i förstklassig kvalitet omsorgsfullt bearbetade i Svanen-märkt tvätteri och levererade till din dörr. Vi har inga startavgifter och du kan pausa eller avbryta din prenumeration när som helst.

STEG 1

Leverans på dina villkor

Våra nymanglade lakan levereras till postombud eller direkt till din dörr den tid som passar dig. Bädda upp och njut av äkta femstjärnig komfort. Sov gott!

MER OM LEVERANSER
STEG 2

Returnera när det passar dig

När det är dags att bädda nytt använder du vår förfrankerade returpåse för skicka tillbaka de använda sängkläderna. Du har 45 dagar på dig från det datum du fått din leverans.

MER OM RETURER
STEG 3

Resten sköter vi!

Vi tar hand om smutstvätten på bästa och mest miljövänliga vis. Tvätt- och sköljmedel är doftfria och allergitestade och tvätten är Svanen-märkt. En god natt för både kropp och samvete!

MER OM TVÄTT

En prenumerations-service av nymanglade sängkläder i förstklassig kvalitet levererade direkt till din dörr

  • Från 249 kr / månad
  • Ingen bindningstid, inga startavgifter
  • Fri frakt
  • 100% eco-certifierad bomull
  • Svanen-märkt och allergitestad tvätt
  • De skönaste sängkläderna du någonsin sovit i!

Inspiration

SE ALLT
BÄDDA BÄST

Drömmiga Hemnet-bäddar (del 1)

Så inspirerande det är att få titta in i andras vackra hem och ljuvliga sovrum… Här har vi samlat några av våra favoriter – varsågod och dröm dig bort!

Läs mer
SOV GOTT

Mikrobiologen: så ofta ska du byta sängkläder

Vi tillbringar mer än en tredjedel av våra liv i sängen – en plats som snabbt kan utvecklas till en ”botanisk trädgård” av bakterier och svamp om man ska tro Philip Tierno, mikrobiolog vid New York University.

Läs mer
KVALITET

Compact yarn – hemligheten bakom kvalitet

Många har hört talas som att långa fibrer är avgörande för textilers kvalitet. Det inte alla känner till är att det finns en annan aspekt som är minst lika viktig – nämligen tillvägagångssättet att spinna bomullen till garn.

Läs mer

Familjevänliga priser! 159 kr rabatt för varje ytterligare bäddset i varukorgen! Avvisa