LINNERIET

Leveransinformation

Hos Linneriet har du alltid fri frakt! Här hittar du mer information om våra leveranser.

Fraktsätt

STOCKHOLM, GÖTEBORG, MALMÖ

Välj mellan hemleverans kvällstid (via Budbee) och leverans till DHL Service Point. Du väljer själv fraktsätt i kassan. Liggtid för varor är normalt 14 dagar från det att paketet anlänt till servicestället. För paket som inte hämtas ut eller tas emot vid hemleverans debiterar vi hela kostnaden för beställningen samt en tillkommande avgift om 79 kr.

 

ÖVRIGA ORTER

Till övriga orter levererar vi till DHL Service Point. Försändelsen kan hämtas ut på närmaste utlämningsställe. Liggtid för varor är normalt 14 dagar från det att paketet anlänt till servicestället. För paket som inte hämtas ut debiterar vi hela kostnaden för beställningen samt en tillkommande avgift om 79 kr.

 

Prenumeration

LEVERANS

Prenumerationen levereras en gång per kalendermånad (var fjärde vecka). Lägg din första beställning senast måndag kl 14.00 för leverans samma vecka.

 

RETUR

Skicka tillbaka dina använda sängkläder med den förfrankerade returpåse som medföljer varje leverans. Returpåsen är dimensionerad och avsedd för returnering av samtliga produkter i leveransen och kan lämnas in på valfritt DHL-ombud. Obs! Kom ihåg att spara kvittot du får vid inlämning!

Direktköp

Vid direktköp (i vår butik) packas ditt paket normalt inom 48 timmar. Normal leveranstid är 1-3 vardagar.

Familjevänliga priser! 159 kr rabatt för varje ytterligare bäddset i varukorgen! Avvisa