LINNERIET

Handla & betala

Här hittar du information om att handla och betala hos Linneriet. För vidare detaljer, se våra fullständiga villkor.

 

Orderhantering

När du har lagt din beställning skickas en bekräftelse ut till den e-postadress som du har angivit vid beställningen. Din order hanteras inom 48 h. Du får sedan ett nytt mail när din order skickas.

Prispolicy

Priserna som anges är alltid inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Om felaktigheter i pris och leveranstid eller andra omständigheter skulle infinna sig, så förbehåller sig Linneriet rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har då din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning.

Kortbetalning

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder Svea Ekonomis/Webpays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning. Vi accepterar VISA och Mastercard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.

Faktura

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Linneriet överlåtna till Svea Ekonomi AB. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Värdekod / Presentkort

Betalning via en av oss utställd värdekod eller presentkort kan användas till prenumeration, direktköp eller en kombination av dessa. En eller flera värdekoder kan användas för delbetalning tillsammans med andra betalningsalternativ. Värdekoden kan användas delvis ett obegränsat antal gånger till dess pengarna på värdekoden är förbrukade. Värdekoden går inte att ersätta med kontanter. Värdekodens giltighetstid anges vid köpet av denna.

Återbetalningar

I de fall återbetalningar är aktuella görs detta i första hand genom återinsättning på kontokort/ bankkonto eller till ett av dig angivet bankkonto. Återbetalningen sker inom några dagar från det att ärendet som orsakat återbetalningen är avslutat.

Övrigt

Linneriet ingår ej avtal med personer som inte är myndiga (18 år). Vid upptäckten av eventuella falska beställningar eller andra bedrägeriförsök så kommer ärendet att polisanmälas. Linneriet förbehåller sig rätten att neka en order.

Familjevänliga priser! 159 kr rabatt för varje ytterligare bäddset i varukorgen! Avvisa