BÄDDA BÄST

Enkel-säng, dubbel-säng… familje-säng!

Blir det trångt i sängen under blåsiga mörka höstnätter? På Lloyd Hotel i Amsterdam finns det utrymme nog för både trollmor och hennes elva små troll.

Rum 222 eller The rock music room är ett ljudisolerat rum (perfekt för trollsnarkare) med en säng för upp till åtta personer. Rummet är ett av hotellets mest välkända, konceptualiserat och designat av nederländske konstnären Joep van Lieshout.

Disclaimer: vi är ledsna att behöva meddela att våra underlakan endast sträcker sig till måtten 270 × 280 cm… Vi uppmuntrar ändock troll att kontakta oss så ska vi göra vårt allra bästa för att tillgodose behoven.

 

Bildkälla

En prenumerations-service av nymanglade sängkläder i förstklassig kvalitet levererade direkt till din dörr

  • Från 249 kr / månad
  • Ingen bindningstid, inga startavgifter
  • Fri frakt
  • 100% eco-certifierad bomull
  • Svanen-märkt och allergitestad tvätt
  • De skönaste sängkläderna du någonsin sovit i!

Inspiration

SE ALLT
BÄDDA BÄST

Drömmiga Hemnet-bäddar (del 1)

Så inspirerande det är att få titta in i andras vackra hem och ljuvliga sovrum… Här har vi samlat några av våra favoriter – varsågod och dröm dig bort!

Läs mer
SOV GOTT

Mikrobiologen: så ofta ska du byta sängkläder

Vi tillbringar mer än en tredjedel av våra liv i sängen – en plats som snabbt kan utvecklas till en ”botanisk trädgård” av bakterier och svamp om man ska tro Philip Tierno, mikrobiolog vid New York University.

Läs mer
KVALITET

Compact yarn – hemligheten bakom kvalitet

Många har hört talas som att långa fibrer är avgörande för textilers kvalitet. Det inte alla känner till är att det finns en annan aspekt som är minst lika viktig – nämligen tillvägagångssättet att spinna bomullen till garn.

Läs mer

Familjevänliga priser! 159 kr rabatt för varje ytterligare bäddset i varukorgen! Avvisa