BÄDDA BÄST

5 hotell-bäddar vi älskar!

Idén till att starta Linneriet föddes efter en natt på ett enkelt vandrarhem som förvånande nog hade de skönaste sängkläderna vi någonsin sovit i. Här visar vi 5 europeiska hotell som vi drömmer om att få besöka!

1. Room Mate Guilia Hotel, Milano

Boutique-hotellet Room Mate Giulia Hotel ligger i hjärtat av Milano i en historisk byggnad från 1800-talet. De färgstarka rummen är inredda med designmöbler från Cassina kombinerat med vintagedetaljer – en lagom brokig kombination som andas självklar, avslappnad lyx.

www.room-matehotels.com

 

 

 2. Le Pigalle, Paris

Är vi på hotell eller hemma hos en kompis?! Rummen på Le Pigalle är bekväma och har inretts med en handplockad mix av vintage-möbler, unika objekt, souvenirer, musik, böcker och konst. Inspirerat, personligt och besjälat – vi känner oss som hemma!

www.lepigalle.paris

 

 

3. Claridge’s London

Denna legendariska Art Deco juvel i Mayfair öppnade redan 1856 och presenterar 5-stjärnig lyx som hämtad ur en skimrande saga: glittrande kristallkronor, grandiosa blomsterarrangemang, dekorativa bröstpaneler, levande pianomusik till brasan som glimrar i den Viktorianska öppna spisen… En Cinderella-förtrollning, om så bara för en natt, ja tack!

www.claridges.co.uk

 

 

4. Hotel Sanders, Köpenhamn

Somna i en annan epok! Detta nyöppnade Köpenhamns-hotell hämtar inspiration från den danska kolonial-eran. Asiatiska influenser kombineras med klassiskt möblemang i varma texturer och naturnära färgsättning. Sofistikerat och trivsamt – här somnar vi gott!

www.hotelsanders.com

 

 

5. Soho House, Berlin

I ett f.d. varuhus från 1920-talet i Berlin Mitte ligger denna medlemsklubb som har en tydlig kreativ atmosfär inklusive en egen bio-salong. I inredningen möts industriella betongelement och råa väggytor med vacker fiskbensparkett, mjuk sammet och tyger med dekorativa mönster. Vi tackar inte nej till att krypa ned mellan dessa krispigt vita lakan…

www.sohohouseberlin.com

 

 


Följ oss på Instagram för mer inspiration! Om det är något du undrar över kan du alltid kontakta oss på kundtjanst@linneriet.com ❤

Nymanglade sängkläder till din dörr


Stockholm Göteborg Malmö
Uppsala Linköping Örebro Västerås
Helsingborg Norrköping Jönköping
Borås Eskilstuna Södertälje Trelleborg
  • Från 299 kr / månad
  • Ingen bindningstid, inga startavgifter
  • Leverans och upphämtning vid din dörr
  • 100% eko-certifierad bomull
  • Skonsam, hygienisk och allergitestad tvätt
  • De skönaste sängkläderna du någonsin sovit i!

Inspiration

SE ALLT
BÄDDA BÄST

Drömmiga Hemnet-bäddar (del 1)

Så inspirerande det är att få titta in i andras vackra hem och ljuvliga sovrum… Här har vi samlat några av våra favoriter – varsågod och dröm dig bort!

Läs mer
SOV GOTT

Mikrobiologen: så ofta ska du byta sängkläder

Vi tillbringar mer än en tredjedel av våra liv i sängen – en plats som snabbt kan utvecklas till en ”botanisk trädgård” av bakterier och svamp om man ska tro Philip Tierno, mikrobiolog vid New York University.

Läs mer
KVALITET

Compact yarn – hemligheten bakom kvalitet

Många har hört talas som att långa fibrer är avgörande för textilers kvalitet. Det inte alla känner till är att det finns en annan aspekt som är minst lika viktig – nämligen tillvägagångssättet att spinna bomullen till garn.

Läs mer

Familjevänliga priser! 159 kr rabatt för varje ytterligare bäddset i varukorgen! Avvisa